Vanliga frågor om dataräddning och våra tjänster


Kan ni rädda min data?

Ja, oftast så går det bra att rädda data, men inte alltid. Vi behöver göra en undersökning av din hårddisk eller ditt minneskort för att kunna säga helt säkert om det går att rädda datan.

Vi kan rädda data från hårddiskar skadade av:
  • Radering
  • Formatering
  • Överinstallation
  • Åsknedslag
  • Brand
  • Översvämning
  • Sabotage

Tar ni betalt även om datan inte går att rädda?

Kan vi inte återställa den data du söker så tar vi inte betalt för dataräddningen.

Vi erbjuder kvalitetsgaranti på räddad data och räddade filer som eftersöks ska gå att öppna och använda som vanligt.

Om endast delar av datan är möjlig att återställa så låter vi dig som kund avgöra om du tycker att datan är av tillräckligt god kvalitet. Om du inte är nöjd med resultatet så tar vi enbart betalt för undersökningen.

Får jag reda på vad det kostar innan?

För de allra flesta fall finns det fast pris i prislistan här på hemsidan.

Hårddiskar med vatten-/brandskador eller mycket allvarliga logiska skador där t.ex. filer skrivits över delvis tar vi fram ett pris efter att vi gjort en undersökning.

Om det skulle visa sig att hårddisken du skickat in kräver stora ingrepp för att vi skall kunna återställa datan så kan priset bli högre det uppskattade pris du fick när du la ordern på hemsidan. Skulle så vara fallet så tar vi alltid kontakt med innan vi påbörjar något arbete som vi tar extra betalt för.

Jag har bråttom! Kan ni hjälpa mig?

Ja, är det bråttom erbjuder vi Expresshantering dygnet runt.

Vi erbjuder dataräddning som passar alla såväl företag som privatpersoner. Alla prioriterar olika delar av våra tjänster. För hemanvändare är ofta priset viktigare än leveranstiden. Företag har ofta affärskritisk data som kan behöva räddas snabbt för att företaget skall kunna fortsätta sitt arbete med så liten störning som möjligt.
Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring: 020-12 10 08

Vi finns tillgängliga dygnet runt!

Besök oss på Hågavägen 188, 752 63 Uppsala Telefon dygnet runt: 020-12 10 08 Från utland: +46 18-444 40 55 E-post: info@recovery.se
Copyright Ensys, Recovery 2006-2024 - Alla rättigheter reserverade