4H återfick viktiga e-post

Viktiga e-post och dokument gick under våren förlorade för Stora Skuggans 4H-gård på grund av en hårddiskkrasch. E-posten och dokumenten var mycket viktiga för verksamheten enligt Annika Jansson som är gårdsföreståndare på Stora Skuggan.

4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Vi på recovery tycker att det är särskilt roligt att få hjälpa till i detta fall då vi tycker att 4Harbete för ungdomar och barn är behjärtansvärt.

Ett lokalt it-företag bedömde först att det var omöjligt att rädda datan på grund av alltför allvarliga skador på hårddisken. Annika tog därefter kontakt med oss och vi rekommenderade henne att skicka in hårddisken. Efter att vi mottagit hårddisken kunde vi konstatera att det trots svåra skador var möjligt att rädda samtliga e-post och dokument som eftersöktes.

Det går alltså i många fall att rädda data även från en hårddisk som av många skulle dömas ut som ohjälpligt trasig. Det är därför klokt att i ett fall som detta ta kontakt med oss eller något annat erfaret dataräddningsföretag.

Läs mer:

4H återfick viktiga e-post
April - Du gör väl backup_
Hårddiskkrasch_! Du har väl backup_
Lägg inte hårddisken i frysen
SVT-inspelning av Göteborgs Jazzfestival räddad


Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring: 020-12 10 08

Vi finns tillgängliga dygnet runt!

Besök oss på Hågavägen 188, 752 63 Uppsala Telefon dygnet runt: 020-12 10 08 Från utland: +46 18-444 40 55 E-post: info@recovery.se
Copyright Ensys, Recovery 2006-2023 - Alla rättigheter reserverade